Amb la denominació Associació Paella d'Altura (APA), es crea l'associació que regularà les seves activitats d’acord amb el que estableix la Llei 4/2008, de 24 d’abril, del llibre tercer del Codi civil de Catalunya, relatiu a les persones jurídiques; la Llei orgànica 1/2002, de 22 de març, reguladora del dret d’associació, i els seus estatuts.

miércoles, 13 de noviembre de 2013

Tasques de Col.laboració amb GEB


El mes passat, l'APA va col.laborar ens els treballs de recerca i investigació de les jornades d'exploració del Forat de l'Or (cavitat càstica -que no se que vol dir, però goita que bé sona- que es troba en el Congost de Terradets, a l'esquerra del riu Noguera Pallaresa).


Més info del Forat de l'Or: http://www.llimiana.com/entorn/foratdelor.php

Fent aflorir un dels valors principals d'aquesta, nostra, estimada Associació: La set de conèixer muntanya, compartir beguda i investigar els límits claustrofòbics humans.


Evident és, que la representant en el grup de suport i logística, d'aquestes jornades sumament taaaaant importants, fou la PAM (única dona de l'Associació i única curranta de la mateixa) doncs no només treballa per fer créixer l'A.P.A. sinó que treu temps al temps per recolzar altres projectes i afers. "Com volguent dir...."

Eus ací l'informe dels fets:

Deixo un link del reportatge de l'any passat (l'APA no hi surt) per a capquadrats que els faci mandra llegir (us he dit DROPOS algun cop??)






Reportera en els mitjans mediàtics, Representant social, i cap pensant: PAM







6 comentarios:

  1. Doncs cal remarcar que si no arriba a ser per la PAM les hores a dins la cavitat no hagués estat el mateix, ja que sense els pins I els trencacaps no s'hagués pogut aguantar!
    Moltes gràcies per haver col.laborat en aquesta campanya i espero que a la propera no hi falteu!

    PAELLA DE BAIXADA, PER A QUAN????

    ResponderEliminar
  2. JAJAJAJAJJAJ!! Paella de baixada!!! yeeeeeees!! esperant als buzos... una paelleta... jujajuajua al igual estarien 12 hores dintre l'aigua els animals!! sortirien afamats!

    ResponderEliminar
  3. qué bona! no sabía jo que he tractat amb la màxima autoritat del la APA!! ha estat un plaer doncs!

    ResponderEliminar
  4. No, no! No formo part de l'equip directiu jo! Sols soc la portaveu i cap ejecutiu de les relacions públiques i mediàtiques!! jua juaaaa!

    ResponderEliminar
  5. No cambieu de tema: PAELLA DE BAIXADA PER QUAN???

    ResponderEliminar
  6. Jajajaj ahir el tema es va comentar amb l'equip directiu i l'executiu i l'alcoholic i toto i la possibilitat de conèixer a dones fosques els fes trempera, es va decidir que a les profunditats només s'hi adintren d'una manera i que si es vol paella es faria però amb copagament. ajjaajaj

    ResponderEliminar