Amb la denominació Associació Paella d'Altura (APA), es crea l'associació que regularà les seves activitats d’acord amb el que estableix la Llei 4/2008, de 24 d’abril, del llibre tercer del Codi civil de Catalunya, relatiu a les persones jurídiques; la Llei orgànica 1/2002, de 22 de març, reguladora del dret d’associació, i els seus estatuts.

jueves, 21 de noviembre de 2013

Des de Torelló "Projectant" vers el 2014


El passat dimecres 20 de novembre gloriós (quan vam enterrar a qui haguérem hagut de cremar) com cada any, es va dur a terme l'anhelada reunió anual de suma importància per als nostres distingits socis/a.

La cita fou a Torelló, amb entrades a la mà d'un cinema que poc els veuria.

A la porta del festival de cinema de muntanya 2013, vam tenir una visió il.lusória d'un restaurant que ens va seduir, entre musclos, sopes, albergínies, abadejo (o bacallà) i gambes. Tot refrescat amb llúpols i fermentacions de raïm.

Entre sorolloses rialles i algun toc d'atenció dels comensals de la taula del darrere (colla d'avorrits) van sortir, com qui no vol la cosa, paraules plenes d'intenció com: Gran Paraíso (Alps),  Ighil M'Goum (atlas) i algun d'altre.

No envà, doncs toca preparar-se les proves d'accés per a l'expedició del "cap de setmana llarg i de regal" del 2014.

Toca estudiar-se aquestes i qui sap si alguna altra possibilitat més, escollir dates, pressupostos i anar demanant festa a la feina.

Després d'atragantar-nos amb possibilitats i gelats de torró, varem intentar fer la siesta al cine, però ens va ser impossible, doncs la projecció de "K2: siren of the Himalayas" va ser molt interessant i emotiva.

enllaç vídeo promocional de K2: siren of the Himalayas:

Assistents a la Reunió:
Faraó, Johnny, Chuck, Guille, Torete, Jaume i Pam.

No hay comentarios:

Publicar un comentario