Amb la denominació Associació Paella d'Altura (APA), es crea l'associació que regularà les seves activitats d’acord amb el que estableix la Llei 4/2008, de 24 d’abril, del llibre tercer del Codi civil de Catalunya, relatiu a les persones jurídiques; la Llei orgànica 1/2002, de 22 de març, reguladora del dret d’associació, i els seus estatuts.

domingo, 19 de octubre de 2014

Qui no corre... VOLA!

Santa Rita, Rita, Rita... lo que no se quiere, se quita...

Aquest es un post-it d'exclusiva informació de gra rellevància per aquesta, nostra, associació.

L'APA va tenir, per uns instants de lucidesa una gran idea: posar una dona al càrrec de les decisions més importants que la afecten. Fent de la única fèmina de l'associació la hereva de la precedència. Un encàrrec de gran embargadura doncs l'Associació arrossegava el pes (literal) d'un mandat de merda, ai! d'un mandat força precari... obsolet vaja.

Objectivament parlant, el silenci del càrrec mes important de la nostra associació...un cop la sempre "oposició" va guanyar el poder es va fer el silenci, deixant a la resta de associatius orfes d'unes directius i una vetlla de les seves necessitats i anhels.

Vaya rollo, a lo que voy... 

Foren unes hores de república femenina, on tots els socis reien i jeien junts, en rotllana associativa... però en u brot de fred i congelació cerebral, es va fer dimitir a la presidenta. Recordo la setmana en que Juan Carlos va dir que es retirava, i durant una estona, vam sentir que érem en una república... quins sentiments tant bonics! Els mateixos que aquells records d'aquella nit de paella on una dona fou la presidenta de l'APA... ho penso i se'm eriça la pell!

Peeeeeeeeeeeeeerò... quien se fue a Sevilla, perdio su silla.



Altres 300 persones ho han tingut clar, aquest migdia i... Les imatges parlen soles.

                                                    
Preparació de la PAM (Paella Alavoretadel Mar)

                               
300 afamats fent cua


 Si, si... inclús els diputats del Parlament Català, demanen a la ex-presidenta de l'APA si per a la pròxima assemblea podran comptar amb ella... O, al menys, si se li pot guardar un tuper, doncs la flaire que desprenia la paella no el deixava seguir amb la taula rodona on estava assegut juntament amb la senyora Ada Colau, Joan Herrera i més persones de renom.



Ala, queda dicho: 
QUE OS LA PIQUE UN BICHO!



I ja que estem animats/es.... Us perdeu una presidència amb grans influències. SIN MÁS!

              
A la espera de la presentació de la darrera Paella..... 

No hay comentarios:

Publicar un comentario